Бившият национал Димитър Бербатов е чакан от феновете на червените на

...
Бившият национал Димитър Бербатов е чакан от феновете на червените на
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА очакват Бербатов за мача с Берое

Бившият национал Димитър Бербатов е чакан от феновете на " алените " на стадион " Българска войска " тази събота, написа " Меридиан Мач ".
 Бербатов още веднъж поставя екипа на Юнайтед в мач на легендите във Велико Търново
Тогава ЦСКА приема Берое в последния дуел от постоянния сезон в Първа лига. Нападателят е част от старозагорци и нормално гледа мачовете на отбора.

Бербатов се появи даже на дуела със Септември в София. Не се знае обаче дали този път Бербатов няма да избере да гледа мача по малкия екран, защото не се знае по какъв начин ще бъде посрещнат от почитателите.

Причината е, че две седмици преди подновяването на сезона от ЦСКА му предложиха да се завърне на мястото на продадения в Китай Мауридес, само че по този начин и не получиха отговор.

За предлагането призна основният управител на ЦСКА Стойчо Стоилов. Агентът на Бербатов Емил Данчев съобщи, че даже и мълчанието е тип отговор.

За последно Бербатов беше покрай ЦСКА при празненствата към 70-годишнината на армейското сдружение, когато слезе от хеликоптер на терена на националния стадион в компанията на Димитър Пенев и Христо Стоичков.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР